Park Hitland decor van sportieve loop

De Hitlandrun 2018 zal de boeken ingaan als een wederom een succesvolle maar warme loop.

De 6e editie van het jaarlijkse hardloopevenement vond plaats op zondag 22 april en trekt jaarlijks steeds meer deelnemers, niet alleen vanuit de Zuidplas maar ook van ver daarbuiten, in totaal dit jaar ruim 360 lopers. Na de kidsrun waarbij kinderen afstanden van 1 en 2 kilometer moesten afleggen volgde om 12:00 uur de loopafstanden 5 en 10 kilometer. Met een temperatuur rond de 20 graden zorgde een regenbui precies rond de start voor enige verkoeling al bleef het voor de vele honderden lopers tijdens het evenement toch nog een te warme loop.
De organisatie van dit loop evenement door de natuurgebieden van Park Hitland was wederom in handen van Roparun team Geen Getrut.
Met de opbrengst van de Hitlandrun wordt het goede doel van de Roparun ondersteund: het toevoegen van leven aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven van kankerpatiënten. In totaal werd er 5000 euro opgehaald voor Stichting Roparun.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.