Verjaardagsfeest IJsselkids groots gevierd

Het was groot feest afgelopen zaterdag 21 april in speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel. De jarige speeltuin vierde zijn 10 jarige bestaan met een groots feest op en om het terrein van de speeltuin aan de Kleinpolderlaan.

Om 10 uur werd er door vrijwilligster vanaf het eerste uur Conny de Jong van de speeltuinvereniging stil gestaan bij de in september 2017 plotseling overleden voorzitter Martin Kaptein. Na een woord van herdenking werd de dag officieel geopend en volgde er een overhandiging van een cheque ter waarde van 730,90 euro opgehaald door kinderen van de Montessorischool uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel. De dag verliep vlekkeloos waarbij vele honderden bezoekers op het verjaardagsfeest kwamen. Naast schminken en het rad van fortuin was er ook een modeshow georganiseerd door Villa Dorrestein en dansgroep eXplosion. Ook paardrijden, het springkussen en een ritje met een heuse trein maakten het feest compleet.
De volledige fotoreeks volgt later  via deze link.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.