Zeer geslaagd Zomertoernooi bij JBC Nieuwerkerk

Het was zondag 15 april een drukte van jewelste bij JBC Nieuwerkerk. De groeiende sportvereniging verwelkomde 168 spelers uit district West. Dit in het kader van de Zomercompetitie Tripletten van de NJBB.

“We kijken met trots terug op een zeer geslaagde dag”, zegt voorzitter Wilco Dekker aan het einde van de dag. “In totaal hebben 56 tripletten tegen elkaar getreden. Zij speelden allemaal vier wedstrijden”. Naast spelers konden de wedstrijd op veel publiek rekenen. “In totaal hebben ruim 200 mensen onze club bezocht”.

Aan het toernooi namen spelers vanuit het hele district West deel. Onder hen bevond zich onder andere de Nederlands kampioen Petanque, Kees Koogje.

Namens JBC Nieuwerkerk namen vier team deel. Zij kunnen allemaal terugkijken op een geslaagde dag, waarin ieder team drie van de vier wedstrijden won.

Ook deze week, op zaterdag 21 april, reist wederom een groot aantal teams af naar de Nieuwerkerkse Jeu de boulesbanen. Dan worden 120 spelers en een groot aantal toeschouwers verwacht. “Ook dan is de toegang gratis. Wij nodigen iedereen met belangstelling uit om te komen kijken”, stelt Wilco Dekker. De vereniging ziet ook die wedstrijd met vertrouwen en vooral vol enthousiasme tegemoet.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.