Woningbrand s’ Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel

De brandweer werd zondagmiddag 15 apeil rond 14:30 uur gealarmeerd voor een brand in een leegstaande woning aan de s’Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bij aankomst werd al snel de melding naar “middenbrand” afgegeven. De brandweer van zowel Capelle aan den IJssel als Nieuwerkerk aan den IJssel waten snel ter plaatste het vuur aan het bestrijden. De brand ging met een flinke rookontwikkeling gepaard, vanaf een wijde omtrek was de rook te zien.
De brand woedde in een aantal leegstaande gebouwen nabij de Scheve Overweg. De gebouwen waaronder een leegstaande houtenwoning kunnen als verloren worden beschouwd, gebouw stond al op de nominatie om gesloopt te worden.

( foto’s via JBN/FB).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.