Vrijdag Ladies Night op Leefgoed de Olifant

Na het succes van vorig jaar, organiseert Leefgoed de Olifant komende vrijdagavond een Ladies Night. Deze keer niet alleen in en bij Restaurant & theehuis De Dames, maar ook in en rond De Kas.

Bedrijfsleider Erwin de Visser is kort in zijn commentaar. Hij zegt lachend: ‘Ik bemoei me er niet mee, dit is een dingetje dat de meiden hebben georganiseerd’. Daarmee doelt hij op de vrouwelijke medewerkers en met name zijn collega Mirjam Kaminga, die de touwtjes van dit evenement in handen heeft.
Ze vertelt: ‘We waren vorig jaar blij verrast met de grote belangstelling van de Ladies Lazy Afternoon dat door een van onze stagiairs werd bedacht. De landelijke setting van het Leefgoed viel prima in de smaak bij de dames. We hebben direct besloten het evenement te herhalen, maar dan ’s avonds en groter, want nu hebben we ook de beschikking over De Kas waar, net als bij De Dames, een verwarmd terras is, zodat we qua weer weinig hebben te vrezen. Net als vorig jaar zijn er allerlei stands en demonstraties op gebied van beauty, fitness, fashion, homedecoratie, lekkernijen. Voor de live muziek hebben we de 50+meidenband Four Mixx gevonden die voor wat spektakel kan zorgen en de keukenbrigade van De Dames zorgt voor heerlijke tapas.’

Ladies Night begint om 18 uur en eindigt 21.30 uur. De toegang is gratis. Leefgoed de Olifant ligt op een steenworp afstand van Capelle tussen de werkhaven van Ver-Hitland en Park Hitland aan de Groenendijk 325 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Parkeren is geen probleem. Vrouwen die erbij willen zijn, kunnen zich aanmelden via leefgoed.nl/ladiesnight en dingen daardoor mee naar een prijs in de verloting die onder de bezoekers wordt gehouden.

De standhouders zijn: Pritty Fashion & More, MM Creations, FanTAStico, “Nana” Groen-Wonen, Anyworld, Voel Yoga, My-LifeSlim Gouda, Schoonheidsessentie, Momo nails & Styles, Joy of Life, Rituals, Verfprojecten.nl, VanMeuknaarLeuk, Bodega, Greetje, Shoeby Fashion Reigerhof en Ben de Ridder Juwelier.

Op de foto: Four Mixx

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.