onbekende(n) gooien steen door raam woning Lelieveld

Buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel maakt melding dat onbekenden dinsdagavond 10 april laat een steen door een raam van een woning aan het Lelieveld in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben gegooid.

Rond 23:45 uur werden de bewoners van de woning gelegen tussen het Lupineveld en Margrietveld opgeschrikt door glasgerinkel. Het lijkt erop dat er is gewacht met het gooien tot de bewoners  het licht uitdeden. Via een Whatsapp bericht heeft de buurtapp een oproep gedaan  aan omwonenden. Mensen die iets hebben opgemerkt worden verzocht zich te melden bij de politie. Heeft u tips  belt u dan 0900-8844.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.