Regio toernooien NJBB district West bij JBC Nieuwerkerk

Bent u ook zo benieuwd wat deze sport te bieden heeft?

Kom dan op zondag 15 april 2018 of zaterdag 21 april 2018, deze sport bewonderen als JBC Nieuwerkerk, door de afdeling West van de Nederlandse Jeu de Boules Bond, is gevraagd om als gastheer op te treden voor twee grote toernooien.

Op 15 april zullen zo’n 160 spelers en op 21 april zo’n 120 spelers in actie komen, waaronder ook diverse teams van de Nieuwerkerkse vereniging.

Zie de website van JBC Nieuwerkerk voor de openingstijden, en kom gerust eens langs voor een kennismaking met deze in opkomst zijnde sport. Het is namelijk een sport die je recreatief en competitief zeer lang kan blijven beoefenen.

Voor meer informatie: info@jbcnieuwerkerk.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.