Tankstation Europalaan verandert van eigenaar en naam

Voor Gérard van Weelde stopte in 2014 de overeenkomst met benzinegigant Shell en zette hij zijn ondernemening voort onder de vlag van Perfect Energy, eind maart zal er weer een verandering plaatsvinden bij de grote bezinepomp aan de Europalaan. Vanaf dan zal het station worden omgekleurd naar Esso.

Gérard en zijn vrouw Marion van Weelde hebben besloten om afscheid te nemen van het station waar niet alleen getankt kan worden, maar naast een bakery ook een uitgebreidde wasstraat en textielmachines aanwezig zijn. Voor overname van het tankstation hebben Gérard en Marion een derde partij benaderd die de exploitatie gaan overnemen. NRGValue Tankstations B.V. zal ook de huidige werknemers van werk behouden. Naast de naamsverandering zal alleen de verhuur van de bestelbussen veranderen. Dit zal worden overgenomen door Autobedrijf Neleman aan de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.