Overval MCD supermarkt oude dorp Nieuwerkerk

Woensdagmiddag 14 maart is de MCD supermarkt aan de Kerklaan in het oude dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel overvallen..

Rond 13:30 uurvond de overval plaats bij de supermarkt. De verdachte betreft een negroïde man, 20-25 jaar oud, 1.85/1.90 lang, kort haar, licht blauwe spijkerbroek, zwarte jas en lichte sportschoenen.

De verdachte is daarna in de richting van de Mossenbuurt gerend en in een grijze Peugeot of Nissan (Nederlands kenteken) gestapt en weggereden. Deze auto stond geparkeerd bij de ingang van het Sterremos naast het filiaal van Sanitiem.
De politie is ter plaatse en doet onderzoek. De supermarkt is afgezet met linten. De zoektocht werd ook enige tijd ondersteund door een helicopter van de politie.
Inmiddels melden getuigen een man te hebben gezien op het treinstation Nieuwerkerk die is ingestapt in de trein richting Gouda. Politie en veiligheid van de spoorwegen zijn ter plaatse. Voor zover bekend is er geen verdachte aangetroffen.
Burgemeester Kats kwam vanmiddag zelf naar de supermarkt toe om de supermarkteigenaar en de medewerkers een hart onder de riem te steken.

Heeft u informatie? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.