NL doet 2018, Speeltuin en Zeeverkenners vragen uw hulp!

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt dit jaar ingezet op de Speeltuin De IJsselkids, onder de titel “Weer fris het nieuwe speeljaar in”. En ook  de Zeeverkenners aan de Van Gennepweg zullen de handen uit de mouwen gaan steken.

Voordat de kinderen uit Nieuwerkerk en omgeving weer komen spelen, willen de vrijwilligers de speeltuin opfrissen,
schoon zand, kleurige plantjes, nieuwe prullenbakken, en hier en daar een nieuwe laag verf. Tegelijkertijd kunnen nieuwe vrijwilligers de gezellige sfeer proeven in het team, want nieuwe collega’s zijn daar zeer welkom! E
en schone en opgefriste speeltuin, die weer uitnodigt om gezellig te komen spelen voor jong en oud, en hopelijk een hele boel nieuwe vrijwilligers die ons regelmatig willen komen helpen.

Bij de Zeeverkenners komen wekelijks kinderen van 6 tot 18 jaar spelen, leren en varen. Hiervoor staat er een mooi terrein en clubgebouw ter beschikking. De vrijwilligers klussen wekelijks, maar voor grote klussen kan men alle hulp gebruiken. Op zaterdag 10 maart wil men het terrein voorzien van nieuwe houwsnippers, de wilgen knotten en de bestrating verbeteren. Daarnaast wil men de opslagcontainers van nieuwe verf voorzien en de achterzijde van het clubgebouw voorzien van nieuwe boeiboorden

Uiteraard draagt onze facebookpagina deze acties weer een warm hart toe en roept daarom iedereen, particulier of bedrijven op om zich aan te melden om op zaterdag 10 maart 1 of meerdere uurtjes te komen helpen  in de Speeltuin of bij de Zeeverkenners.  Voor de koffie en de lunch wordt gezorgd!

 

voor meer informatie:

www.speeltuinijsselkids.nl
http://www.nldoet.nl/klus/35825
http://www.waterscouting-deijssel.nl
http://www.nldoet.nl/klus/28931

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.