Voetbaloverzicht: Groeneweg en Nieuwerkerk pakken punten

Hoe verging het de Zuidplasploegen dit weekend?

v.v. Moerkapelle
Tegen middenmoter v.v. Linschoten is Moerkapelle er niet in geslaagd punten te pakken. Op eigen veld bleek Linschoten met 0-2 te sterk voor de ploeg van John de Vries. Hierdoor staan de blauw-witten nog steeds op de laatste plaats. De nederlaag zorgt ervoor dat Moerkapelle al negen wedstrijden verstoken is van een overwinning.

v.v. Moordrecht
V.v. Moordrecht liep tegen de derde harde nederlaag op rij aan. Na 7-0 tegen v.v. Nieuwerkerk en 6-0 tegen Bergambacht was ditmaal v.v. Hillegersberg met 6-0 de winnaar. Door de ruime nederlaag blijft Moordrecht op de 13e plek bivakkeren in de 4e klasse E. Het interview met trainer Dennis de Jong is onderaan dit artikel te beluisteren.

v.v. Groeneweg
De Zevenhuizenaren hadden het moeilijk op sportpark de Omloop tegen WCR uit Rhoon. Door een doelpunt van Mario van Dieren behaalde de club een 0-1 overwinning. Doordat c.v.v. Zwervers met 1-2 won van ONA, kruipt Groeneweg over ONA heen naar de tweede plaats in de 2e klasse D. Volgende week speelt Groeneweg thuis tegen ONA met als directe inzet de strijd om de tweede plaats.

v.v. Nieuwerkerk
De zondagtak van v.v. Nieuwerkerk is er niet in geslaagd om de drie punten in eigen huis te houden tegen RVC’33. Op sportpark Dorrestein verspeelde de ploeg van Omar Kahn twee maal een voorsprong. Na de 1-0 van Rowendy Schoop maakt de Reeuwijkers gelijk en ook na de 2-1 van Mike van der Ruit trokken de blauw-witten de stand naar 2-2. Na het gelijke spel bezet Nieuwerkerk de negende positie in de 1e Klasse.

(Bron: www.omroepzuidplas.nl)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.