Aandacht voor overval Pizzeria bij TV West

Het tv progamma “Team West” op TV West heeft aandacht besteed aan de brutale overval in het filiaal van New York Pizza in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel

 De overval gebeurde rond 20:45 uur door 2 getinte jongens tussen de 18 en 22 jaar. 1 jongen droeg een zwarte jas en een spijkerbroek. De andere jongen was donker gekleed. Mogelijk zijn beide jongens na  de overval  richting Capelle aan Den IJssel gevlucht op een zwarte scooter. Een van de jongens droeg een helm met daaronder een rood petje. De pizzaketen heeft beelden van de beveiligingscamera afgestaan aan de politie. Deze werden getoond in het programma met de hoop dat deze beelden leiden tot tips om deze zaak op te lossen.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.