Digitale stemwijzer voor inwoners gemeente Zuidplas

Voor de inwoners van de gemeente Zuidplas die nog niet weten op welke partij het beste met de burger voor heeft lanceert de gemeente vanaf woensdag 14 februari de Stemwijzer.

Op deze manier hoopt de gemeente de interesse van de inwoner in de komende gemeenteraadsverkiezingen te vergroten en de keuze te vergemakkelijken. De stemwijzer is een site op internet waarop specifiek voor onze gemeente  29 stellingen kunnen worden beantwoord met ‘oneens’ of ‘geen van beide’‘.  De StemWijzer behandelt de belangrijkste verkiezingsthema’s  zoals wonen, werken en participatie. Na het beantwoorden van de stellingen krijgt de gebruiker te zien met welke partijen hij of zij de meeste overeenkomsten heeft.Naast de gemeente Zuidplas doen nog 44 gemeenten mee met de stemwijzer. U kunt m vinden op : www.stemwijzer.nl

Op onze facebookpagina is inmiddels een poll geplaatst waar de inwoners uit Nieuwerkerk aan den IJssel hun virtuele stem kunnen uitbrengen naar de partij van zijn/haar keuze. Wellicht dat de stemwijzer hierbij kan helpen.

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.