CKV Nieuwerkerk C1 kampioen!

CKV Nieuwerkerk C1 is door een 16-8 overwinning op concurrent Korbis C1 kampioen geworden in de C1-klasse.

Door dit kampioenschap promoveert Nieuwerkerk C1 naar de C-hoofdklasse. Ook plaatst het team van coaches Emma, Henk, Niels en Ronald zich voor het Nederlands districts-kampioenschap. Dit toernooi wordt op zaterdag 17 maart gespeeld in Harderwijk.

CKV had er een mooie feestje van gemaakt voor de spelers van de C1. Bij de kampioenschap mochten de spelers oplopen in het donker en de spotlight onder begeleiding van muziek van DJ Rem. De speaker riep de namen om bij het voorstellen en ook bij de goals. Ook was er lekke veel publiek op de kampioenswedstrijd afgekomen. Super leuk voor de spelers die zich van hun beste kant lieten zien. De eerste helft was van Nieuwerkerkse zijde erg goed. Bij rust stond het al 11-4 en hadden veel verschillende spelers de korf al gevonden. De tweede helft ging het iets minder, maar uiteindelijk een mooie 16-8 overwinning op nummer 2 Korbis C1.

22 punten uit 11 wedstrijden en dus alles gewonnen! Heel goed van Bas, Jonathan, Marnix, Mika, Anne-Fleur, Claudia, Danee, Ilvi en Marinde! Gefeliciteerd en heel veel succes op het NK.

Na de wedstrijd feest op de vloer en daarna vuurwerk buiten. Een mooie speech vanuit de JTC door Martin, een prachtige kampioenstaart, medailles en de diploma’s. Een prachtig feestje voor de C1 en dik verdiend!

Bron: Omroep Zuidplas

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.