Beelden poging kraak juwelier Nieuwerkerk uitgezonden

Het tv progamma “Team West” op TV West heeft aandacht besteed aan een poging tot inbraak in een juwelierszaak aan de dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel vorig jaar en heeft hiervan beelden vertoond.

In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 november probeerden 3 mannen tussen 01:30 uur en 01:40 uur de winkel binnen te komen door het raam te vernielen met een voorhamer. Nader onderzoek van deze snelkraak heeft uitgewezen dat de daders op 11 november 2017  een voorverkenning hebben gedaan. op de camerabeelden is te zien dat er 3 daders zijn. De politie hoopt tips te krijgen die leiden tot het oplossen van deze zaak en roept mensen die rond het tijdstip van delict iets hebben gezien of gehoord zich te melden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.