Illegalen gevonden in vrachtwagen Nieuwerkerk aan den IJssel

De politie Waddinxveen Zuidplas maakt melding op social media dat er vrijdagavond 26 januari twee personen zijn aangetroffen die illegaal in Nederland zouden verblijven.

De twee personen werden aangetroffen in een trailer van een vrachtwagen op de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De politie en de landelijke eenheid van de politie hebben de twee personen overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.
Eerder op de avond is in Zevenhuizen een auto inbeslaggenomen tijdens een reguliere verkeerscontrole. Een speekseltest wees uit dat de man uit Zevenhuizen vermoedelijk onder invloed was van meerdere soorten drugs. Omdat dit niet de eerste keer zou zijn heeft de Hulpofficier van justitie toestemming gegeven voor inbeslagname van de auto.

(Foto’s : politie Waddinxveen-Zuidplas).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.