Tijdelijk Klant Contact Centrum gemeente Zuidplas in gebruik genomen

Vanaf vandaag, maandag 18 december zijn de balies van het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Zuidplas tijdelijk verplaatst naar de overkant van de van het huidige gemeentehuis op het Raadhuisplein.

Het tijdelijke onderkomen waar de inwoners van de gemeente Zuidplas vanaf nu terecht kunnen werd op feestelijke wijze geopend door wethouder Daan de Haas. De opening werd onder belangstelling van de lokale pers en onder het genot van koffie en thee, verzorgd door Theeschenkerij Korenaer. Inwoners van de gemeente kunnen op de tijdelijke locatie terecht voor algemene informatie, Burgerzaken en WMO. Naast deze zaken zal ook het servicepunt van de politie een plek hebben in het tijdelijke onderkomen.

De reden van de verhuizing is de geplande nieuwbouw van het gemeentehuis. Wanneer deze gerealiseerd is, gaan deze onderdelen weer naar het oude adres, in het nieuwe gemeentehuis.

De nieuwe locatie is niet ver verwijderd van het gemeentehuis en is goed bereikbaar. Wanneer u op de parkeerplaats staat, met uw rug naar het gemeentehuis, ziet u aan de rechterkant de nieuwe locatie. Als u met de auto bent gekomen, parkeert u deze op het Raadhuisplein. Voor bezoekers met een gehandicaptenkaart is daar een aparte parkeerplek gereserveerd. Vanaf de parkeerplaats gaat u via het (nieuwe) zebrapad naar de nieuwe locatie.

Extra parkeervoorziening minder validen en een tijdelijk zebrapad.
(Foto: gemeente Zuidplas)
het tijdelijke KCC

Nu het klantcontactcentrum uit het huidige gemeentehuis is en dinsdag 19 december de laatste raadsvergadering in de oude raadzaal zal worden gehouden zal het leeghalen van het gemeentehuis niet meer lang op zich laten wachten. Vanaf januari zullen, tot de nieuwbouw gereed is, de raadsvergaderingen in het gebouw van het Thorbecke Voortgezet onderwijs worden gehouden.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.