politie houdt man aan na inbraak bedrijf 1e Tochtweg

Een agent hield maandagochtend 18 december omstreeks 2:30 uur aan de Parallelweg Zuid een 51-jarige man aan, als verdachte van een bedrijfsinbraak. Eerder die nacht was een bedrijf aan de 1e Tochtweg het doelwit van een inbraak. De politie onderzoekt de zaak.

De 51-jarige reed na de inbraak op een scooter weg. Een motoragent hield de man, die vermoedelijk gestolen goederen bij zich had, aan. Een medewerker van het getroffen bedrijf deed inmiddels aangifte van de inbraak.

De Officier van Justitie heeft vanmiddag besloten de man weer vrij te laten, omdat er niet genoeg bewijs was voor de diefstal. De man had wel gereedschappen op zak en zal een proces-verbaal krijgen voor overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordering.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.