Nieuwerkerkse Bram(9) komt weer in actie voor Serious Request

Ook dit jaar gaat Bram (9) uit Nieuwerkerk aan den IJssel voor serious request en hij wil dit jaar weer flessen ophalen en statiegeldbonnen verzamelen.

Vorig jaar had hij bijna 90 euro opgehaald op zijn skelter en dit jaar wil hij op de 23 december weer met zijn vader geld brengen naar Apeldoorn. “Ik zou het heel erg vinden als papa en mama niet bij me zijn, daarom wil ik graag ook die kinderen helpen” legt hij uit.

Voor de deur op de vikingrade 22 staat inmiddels twee kliko’s voor lege flessen en de eerste donaties zijn er al. Op zijn montessorischool mag hij flessen ophalen op het kerstfeest. Woensdag gaat hij met maatje Finn op pad met de skelter om in Dorrestein en de bomenbuurt flessen op te halen. Ook gaat hij de lokale supermarkten vragen of hij daar een doos voor statiegeldbonnen mag neerzetten.

Vrijdag mag hij ook op het midwinterfeest op het raadhuisplein staan. Zaterdag gaat hij de opbrengst naar Apeldoorn brengen. Hij heeft ook een eigen website : https://kominactie.3fm.nl/actie/zuidplasflessen Op deze site kunnen ook donaties worden gedaan.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.