Midwinterfeest pakt uit ! schaatsbaan op Raadhuisplein

Het beloofd een groot spektakel te worden vrijdag 22 december op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast de prachtige invulling van de vele activiteiten deze avond maakte de organisatie vandaag bekend dat er ook een heuse schaatsbaan zal zijn.

De schaatsbaan van 50m2  zal vanaf 17:00 uur open zijn voor jong en oud en schaatsen zijn ter plekke te leen. Maar er kan niet alleen worden geschaatst, er zal ook een winterspringkussen zijn, een winterse stormbaan, een rodeo slee en diverse houten winterspelen mede mogelijk gemaakt door Sport en Bewegen Zuidplas.  Kinderen kunnen geschminkt worden.  Gluwein, erwtensoep, oliebollen, cupcakes en warme chocomelk zullen de winterse avond helemaal compleet maken.

Het Midwinterfeest wordt om 17:00 uur ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur in een verwarmde tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstballen maken die vervolgens ( met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen.
Vanaf 18:30 uur brengen de dames van S1 Voice prachtige kerstliederen te gehore wat uiteraard zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein.
Om 19:30 uur verzorgd eXplosion Dance een spetterend optreden rondom de kerstboom.
De avond wordt op een spectaculaire manier afgesloten met een grootse Kerst Lasershow door RDV-Laserevents. Onder het genot van koek en zopie, warme chocolademelk of een glaasje glühwein met een oliebol kunnen dus alle inwoners uit de Zuidplas genieten van een prachtige kerstavond.

De spectaculaire lasershow zal voor prachtige beelden gaan zorgen.

 

De organisatie is in handen van Stichting Evenement in samenwerking met de Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als…. en wordt breed gedragen door vele lokale sponsors.
Na het annuleren van de Vlootschouw in September dit jaar in verband met het slechte weer vond de organisatie van Stichting Evenement dat er een alternatief moest worden gezocht.
Medewerkers van de facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als.. zochten na het kerstfeest op het Raadhuisplein afgelopen jaar versterking om zo een grootser kerst evenement te kunnen organiseren. Door de krachten nu te bundelen krijgt de gemeente Zuidplas een groots kerstfeest voor iedere inwoner.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.