Kaarsjesavond het Oude Dorp in teken van Kerstwensboom

Traditioneel organiseert winkelgebied het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel Kaarsjesavond, dit jaar op vrijdag 15 december.

Er zijn diverse optredens van koren, een kinderplein en natuurlijk ook een gezellige kerstmarkt. Kaarsjesavond staat in het teken van de Kerstwensboom.

Optredens van koren

Kaarsjesavond vrijdag 15 december begint om 17.00 en duurt tot 21.00u. Om 18.00 zal het kinderkoor de sWingerdjes met maar liefst 60 kinderen een optreden geven. Nieuw tijdens Kaarsjesavond; popkoor Ameezing geeft ook een optreden. Het optreden begint om 20.00. Ook zal er in de Oude Kerk een sing-in zijn.

Kerstwensboom

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een kerstwensboom. Hierin kunnen mensen een kaartje hangen om iemand voor te dragen die wel iets extra’s verdient in de decembermaand. Bijvoorbeeld omdat ze altijd voor iedereen klaar staan of omdat ze een moeilijke periode achter de rug hebben. Deze kaartjes worden uitgedeeld op de kerstmarkt. Iedereen kan een kaartje in de kerstwensboom hangen en onder alle wensen worden drie kerstwenspakketten verloot. Deze pakketten worden gevuld door de winkeliers van het Oude Dorp.

Kinderplein

Op de Kerklaan komt dit jaar een heus kinderplein, met twee springkussens en leuke activiteiten voor kinderen. De kerstman zal natuurlijk ook aanwezig zijn tijdens Kaarsjesavond.

Photobooth en ruim 40 kraampjes

De kerstmarkt belooft dit jaar weer heel gezellig te worden, met ruim 40 kraampjes. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn diverse eetkraampjes. Om de kerstsfeer af te maken is er ook een photobooth waar iedereen op de foto kan; uiteraard in kerststijl en met grappige accessoires.

Via de facebookpagina www.facebook.com/hetoudedorp  is het laatste nieuws over Kaarsjesavond te volgen. Zie hier ook het volledige programma

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.