Goedkoper Eten Zuidplas houdt er mee op, maar gaat verder met ander concept

De winkel Goedkoper Eten Zuidplas in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel houdt er mee op. De kosten voor het open houden van de winkel worden te hoog voor eigenaar Sander Dreijer, eigenaar van de winkel.

In 2016 ging de gemeente Zuidplas op zoek naar wat ‘topideeën voor de samenleving’ werden genoemd. Uit een eenmalige subsidiepot kregen de initiatiefnemers die in de prijzen zijn gevallen, een bedrag waarmee ze hun idee verder konden uitwerken. Een van de Topideeën was het initiatief van Sander Dreijer: een “winkel tegen verspilling” in winkelcentrum Dorrestein te Nieuwerkerk aan den IJssel.
Sander gaat wel door met zijn missie tegen het verspillen van levensmiddelen. Zo zal er groente en fruit verkocht en bezorgd gaan worden tegen schappelijke prijzen. Meer hierover op de de site die e e n deze dagen online komt : www.defruitdoos.nl

 

Daarnaast komende tijd volop kortingen in de winkel, een grote uitverkoop op de toch al zeer lage prijzen want de winkel moet leeg” aldus Sander.

Vanaf heden is de winkel op maandag gesloten, ook de koopavonden op de vrijdagen zullen vervallen.
Zaterdag 23 december is de laatste dag dat men kan winkelen in het pand in winkelcentrum Dorrestein.

Eerder in het nieuws

One Thought to “Goedkoper Eten Zuidplas houdt er mee op, maar gaat verder met ander concept”

  1. Bakker

    Huur veel te hoog, verder geen ondersteuning van gemeente betekend het einde van het winkeltje, jammer dat dit soort projecten niet structureel ondersteund worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.