gratis strooizout voor inwoners Zuidplas

Ook dit jaar stelt de gemeente gratis strooizout ter beschikking voor de inwoners die hun steentje willen bijdragen aan het bestrijden van gladheid op eigen stoep. Medewerkers staan op zaterdag 9 december op onderstaande locaties in de dorpen. Op vertoon van uw afvalpas kunt u een zelf meegebrachte zak of emmer vullen met strooizout.

Wees er snel bij, want op is op!

Moerkapelle 09.30 – 11.30 uur Dorpstraat (ter hoogte van de kerk)

Moordrecht 09.30 – 11.30 uur Parkeerplaats bij de Brede School

Nieuwerkerk aan den IJssel 09.00 – 12.00 uur Gemeentewerf Eerste Tochtweg

Zevenhuizen 09.00 – 12.00 uur Afvalbrengstation Zuidplasweg

Bewaar het zout op een droge plaats, anders gaat het klonteren. Mocht het dit jaar een strenge winter worden met veel dagen met vorst, dan kan er nog een actie komen om strooizout op te halen.  Voor vragen of opmerkingen over gladheidsbestrijding kunt u contact opnemen met de gemeente Zuidplas, bereikbaar via (0180) 330 300. Via het formulier ‘Melding woon en leefomgeving’ kunt u zelf uw meldingen doorgeven aan de gemeente.

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.