Zwaar verkeersongeval A20

Update: 5 nov

Bij een verkeersongeval op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel is zaterdag 4 november een 24-jarige man uit Rotterdam om het leven gekomen. Een 33-jarige vrouw uit Hellevoetsluis raakte zwaargewond. De politie liet zondagmorgen 5 november weten dat ook zij het ongeval niet heeft overleeft, de vrouw is in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.

Bij de meldkamer kwamen om 3.20 uur meerdere meldingen binnen van een ernstig ongeval met twee voertuigen waarbij meerdere personen bekneld zouden zitten. Hulpverleners die ter plaatse kwamen, konden niets meer doen voor het mannelijke slachtoffer, hij was al overleden. De vrouw zat bekneld. De brandweer bevrijdde haar uit het voertuig en ambulancepersoneel bracht haar naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat sloot de weg af zodat de hulpverleners hun werk konden doen. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Getuige geweest? Bel de politie
De politie komt graag in contact met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Bent u getuige geweest? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eerder in het nieuws

One Thought to “Zwaar verkeersongeval A20”

  1. Alweer hier! Zo langzamerhand is er een heel dik zwartboek te maken van de vele ongevallen op de A20 bij Nieuwerkerk….. Helaas….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.