2e pizzagigant opent haar deuren in Nieuwerkerk aan den Ijssel

In winkelcentrum Dorrestein is vrijdagmiddag 3 november een nieuwe vestiging van New York Pizza geopend op de hoek Dorrestein, Beijerinckstraat. Dit betekent dat er naast  snackbar  Verhage nog een gelegenheid is om te eten of af te halen.

New York Pizza is de 2e grote pizzagigant die zich vestigt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Eerder opende Domino’s Pizza een filiaal in winkelcentrum Reigerhof. Wethouder Rick van Woudenberg opende de winkel door het doorknippen van een lint. De bewoners van het bovengelegen appartementencomplex vrezen overlast in de vorm van lawaai van de bezorgscooters, de kris kras geparkeerde auto´s en de geur.  Bij navraag van de bewoners van nieuw Dorrestein bleek dat de pizzaketen past binnen het geldende bestemmingsplan.  Naast bezorgscooters viel het oog van onze verslaggever naast bezorgscooters ook op enkele bezorgfietsen. Wellicht dat dit de bewoners enigszins tevreden stelt.

naast bezorgscooters ook bezorgfietsen.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.