Scooter vandalen raken auto Burgermeester van Heugtenlaan

Een alerte inwoner uit Nieuwerkerk aan den IJssel maakte vrijdagavond 3 november een melding bij de politie dat er een onbeheerde scooter,met draaiende motor en zonder kentekenplaatje, op de Donau stond. Later werden er 2 jongemannen bij gezien die met de scooter wegreden. Één van hen werd door de melder herkend.

Daarop heeft de politie een onderzoek ingesteld en troffen zij de scooter aan in een sloot in het Essepark. Omdat deze scooter niet gesignaleerd stond, werd er contact opgenomen met de eigenaar, die zijn scooter al aan het zoeken was.

De 2 minderjarige jongens werden vervolgens getraceerd en aangehouden.

Tijdens het onderzoek heeft 1 van de jongens aangegeven dat zij een lange, zwarte auto hebben geraakt tijdens het rijden. Deze auto stond geparkeerd op de Donau met de Burgemeester van Heugtenlaan. De politie liet zaterdagavond weten deze auto en eigenaar te hebben kunnen achterhalen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.