Welke mantelzorger verdient een bloemetje?

Vrijdag 10 november is het de dag van de mantelzorger. Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

Zonder mantelzorgers zou onze samenleving er heel anders uit zien. ‘We kunnen in kosten maar zeker ook in medemenselijkheid niet overzien wat het betekent als deze mantelzorgers wegvallen. Veel mantelzorgers leveren een groot deel van hun privéleven in om een ander te ondersteunen. Dat is zo bijzonder, daar mag best extra aandacht voor zijn!’ aldus CDA raadslid Tinet de Jonge.

Het CDA wil op de dag van de mantelzorgers juist deze mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten.

Kent u die mantelzorger in Nieuwerkerk, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle of Oud Verlaat, waarvan u vindt dat hij of zij een bloemetje verdient? Laat het ons weten voor woensdag 8 november!

Mail de naam, het adres en de reden dat juist deze kanjer een bloemetje verdient, naar tinetcda@outlook.com.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.