Groots Midwinterfeest wordt DE kersthappening van het jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Op vrijdag 22 december 2017 zal er een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tussen 17:00 uur en 21:30 uur wordt het plein omgetoverd tot een waar kerstplein met tal van kraampjes en activiteiten voor jong en oud voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas.


Om 17:00 uur wordt het Midwinterfeest ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 17:30 uur in de tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstknutsels maken die vervolgens (met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen. Vanaf 18:30 uur brengen de dames van het popkoor S1Voice prachtige kerstliederen ten gehoren, wat uiteraard zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein. Om 19:30 uur verzorgt eXplosion Dance een spetterend optreden.
De avond wordt om 21:00 op een spectaculaire manier worden afgesloten met een groots Kerst-lasershow door RDV-Laserevents. (programma onder voorbehoud)


De organisatie is in handen van Stichting Evenement in samenwerking met de Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als….
Na het annuleren van de Vlootschouw in september (vanwege het slechte weer) vond de organisatie van Stichting Evenement dat er een alternatief feest moest komen. Medewerkers van de Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als.. waren na het kerstfeest van afgelopen jaar op zoek naar versterking om een grootser kerstevenement te kunnen organiseren. Door de krachten nu te bundelen krijgt de gemeente Zuidplas een groots kerstfeest voor iedere inwoner.

De avond is nog onder een klein voorbehoud in verband met het te verkrijgen van de vergunning.

Binnenkort uiteraard meer nieuws hierover!

De boom op Raadhuisplein zal door de inwoners worden opgetuigd.
De spectaculaire lasershow zal voor prachtige beelden gaan zorgen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.