Alcohol controle Nieuwerkerk aan den IJssel

Donderdag 26 oktober werden er door de politie in de gemeentes Waddinxveen en Zuidplas diverse verkeerscontroles gehouden.

De controle begon in Waddinxveen om half 4 in de middag. In de avond verplaatste deze naar Nieuwerkerk aan den IJssel rondom de rotonde bij de Batavierlaan om vervolgens weer een controle in Waddinxveen te houden.

In totaal zijn er 18 bekeuringen geschreven, voor onder andere het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden en het overschrijden van de snelheid (+20 km/u). Daarbij reden er 2 bestuurders onder invloed. Uiteindelijk bliezen zij 270 en 405 UG/L. Voor een ervaren bestuurder is 220 UG/L de limiet.

Ook werd het kenteken herkenningssysteem ingezet en zijn diverse zaken afgehandeld, zoals de buitengebruikstelling van een auto in verband met openstaande boetes.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.