Nieuwerkerkse Michelle covert Pink, Pink dolenthousiast!

De Nieuwerkerkse Michelle Hoogendoorn post op haar snel groeiende Youtubekanaal Davina Michelle elke week covers van bekende hitsongs. Twee weken geleden kreeg ze opeens mail vanuit New York. Glamour had haar cover van ‘What About Us’ gezien en wilden haar interviewen.

Via Skype kreeg ze van Glamour een verrassing waarvan ze nooit had durven dromen. Ze lieten een filmpje zien waarin P!NK een overdonderende reactie geeft op haar cover van ‘What About Us’. In dit filmpje zegt de internationale popster dingen als ’that’s better than I will ever sound’, en ‘I love that, I want to own that’.

Het doet denken aan het sprookje van Esmee Denters en Justin Timberlake. Dit kan zomaar eens de springplank zijn voor een internationale carrière voor de in Nieuwerkerk aan den IJssel geboren. Davina Michelle. Wat nu? Haar single ‘Relove’ komt volgende week vrijdag uit….Voor meer informatie bekijk haar website: www.davinamichelle.com

W

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.