kandidatenlijst VVD Zuidplas vastgesteld

Onder luid applaus werd de lijsttrekker Jan Hordijk gefeliciteerd alsmede de overige VVD-ers  van de lijst. Op plek 2 de huidige fractievoorzitter, Ferry van Wijnen, direct gevolgd door Annika van Gerwen, momenteel vice-fractievoorzitter.

Opvallend zijn verder de zeer ervaren voormalig wethouder Jos Wiegman op plek 6 en Tamara van Ark, de kersverse staatsecretaris voor Sociale Zaken als lijstduwer.
Ook opvallend zijn een aantal nieuwkomers zoals Sep Pouwels – Nahrvar, een ervaren politica met achtergrond in deelraad Rotterdam, Leendert Karreman, een breed ontwikkelde financieel expert en Cindy uit de Bulten, een geëngageerd HR specialist.
Stabiliteit wordt verder verkregen door huidig wethouder Daan de Haas op plek 4, huidig VVD raadslid Jan Ambachtsheer op plek 7 en voormalig raadslid Giel Dubbeld op 10.

De voltallige top 10 ziet er als volgt uit:
1. Jan Hordijk (lijstrekker)
2. Ferry van Wijnen
3. Annika van Gerwen,
4. Daan de Haas,
5. Leendert Karreman
6. Jos Wiegman
7. Jan Ambachtsheer
8. Sep Pouwels – Nahrvar
9. Cindy Uit de Bulten
10. Giel Dubbeld

kersverse lijsttrekker Jan Hordijk:

“De komende maanden zullen wij ons met onze nieuwe ploeg presenteren aan de inwoners van Zuidplas. We hebben de afgelopen jaren al veel voor de gemeenschap gerealiseerd, maar er is nog het nodige te doen

 

Het bestuur van de afdeling Zuidplas is verder zeer tevreden dat ook de leden op plek 11 en verder, allen eveneens zeer gekwalificeerd zijn. De VVD Zuidplas staat daarmee stevig in de steigers en gaat “Vol Vertrouwen Door” met haar inzet voor de gemeente Zuidplas en haar inwoners. Onder deze titel werd tevens het verkiezingsprogramma hedenavond vastgesteld.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.