Zoektocht naar vermist 18 jarig meisje duurt voort

De politie is bezig met een grote zoekaktie naar de 18 jarige Wouke uit Moordrecht.

De vrouw wordt sinds vrijdagavond 6 oktober vermist vanaf de Klutendreef in Moordrecht. Via burgernet heeft De politie een bericht verspreid waarin burgers worden opgeroepen uit te kijken naar de vermiste vrouw.
Het signalement dat tot op heden bekend is :
Blanke vrouw, brildragend en heeft een lange donkere paardenstaart. Ze draagt een paarse joggingsbroek met een grijs shirt en is op skeelers. Naast de politie aan de grond is er ook een politie helikopter ingezet die rond cirkelt omgeving Moordrecht -Nieuwerkerk.  Ook melden bronnen dat de ME ingezet zou zijn om de zoekactie bij te staan. Er zou momenteel specifieker gezocht worden in de wijken rondom de scouting. Naast politie zijn er ook vele burgers gestart met zoeken naar het meisje.

rond middennacht is er een briefing geweest tussen meezoekende bezorgde burgers en de politie. Het zoekgebied wordt uitgebreid en de helikopter blijft in de lucht.

Inmiddels heeft een nieuwe ploeg van de politie de zoektocht voortgezet en vele Moordrechtenaren kijken ook in dit nachtelijke uur (01:45uur) uit naar een teken van de vermiste vrouw. De zoektocht is inmiddels ook uitgebreid richting Nieuwerkerk aan den IJssel.

Personen die tips hebben over de vermissing worden door de politie verzocht 112 te bellen

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.