winkelpersoneel Kruidvat Reigerhof zet achtervolging in

Winkelend publiek in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel keek vrijdagmiddag 6 oktober wel even op toen zij 2 medewerkers van het Kruidvat door het winkelcentrum zagen rennen.

Even daarvoor hadden 2 dames 2 stofzuigers willen stelen uit de winkel. Toen het alarm van de winkel afging gingen de dames er vandoor. De medewerkers van de drogisterij aarzelde geen moment en zette de achtervolging in. Eenmaal buiten het winkelcentrum ter hoogte van de chinees liet de dame een stofzuiger vallen en struikelde de dievegge over haar eigen benen.  De dames konden worden ingerekend door de inmiddels aanwezige politie. De gestolen waar, naast de stofzuigers ook Oreokoekjes en Milka chocolade,  is weer terug in de winkel, het winkelconcern doet aangifte.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.