Dance parade 2017 in teken van KWF

Stichting VEDJ heeft ook dit jaar de Dance Parade op de agenda staan. dit keer hangt er een belangrijk thema aan de Dance parade

Op zaterdag 9 september trekken 10 vrachtwagens vol met diverse muzieksoorten vanaf 13:00 uur door de straten van eerst Zevenhuizen en daarna Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze jaarlijkste traditie wordt voor de 13e keer gehouden en zorgt altijd weer voor een muzikale opvulling van de straten.
“Kanker is geen scheldwoord en het kan iedereen treffen, op de 10 trailers zullen posters van KWF hangen en zal er rond gegaan worden met de pet. De DP2017 is voor dit jaar veranderd in de VEDJ- Nelis Heiligers DP. “ aldus VEDJ woordvoerder Timo Dooijwaard.

In teken van oprichter Nelis van HTR transportbedrijf die dit jaar 6 trucks en chauffeurs levert met dank aan Ans vrouw van Nelis. Nelis is op jonge leeftijd overleden aan kanker. Voor Nelis, zijn familie, voor alle mensen die zo hard tegen deze ziekte streden of strijden samen met hun familie, voor hen staat DP2017 inteken van het KWF.

“Dit jaar hebben we wel de route iets aangepast, we gaan eerst naar Zevenhuizen om vervolgens via de Hoogeveenen de route door Nieuwerkerk te gaan rijden. Alle wagens zijn al vol en we hebben dit jaar weer een mooi programma!” verteld Timo Dooijewaard, jarenlang al een van de vaste krachten achter de parade.
Tijdens de parade kan het zijn dat een stuk weg even is afgesloten. Dit wordt met gecertificeerde verkeersregelaars opgevangen en zij zullen het verkeer zo kort mogelijk tegenhouden. In Zevenhuizen gaat de route langs Noordelijke Dwarsweg – Wethouder Kreftlaan – Schielandsingel – Burg. Boerstraat – Dorpstraat – Noordeinde – De Opril – Swanlaweg – Burg, Klinkhamerweg – Zuidplasweg – Nijverheidcentrum.

Na een korte verplaatsing gaat de route in Nieuwerkerk verder via Hoogeveenenweg – Westringdijk – Parallelweg zuid – Kroonkruid – IJssellaan (stop) – Zuidplaslaan – Raadhuisplein – Ringvaartlaan – Europalaan – Batavierlaan (stop) – J.A Beijerinkstraat – Pr. Alexanderlaan – mr. PD Kleijlaan – Vrijheidslaan (stop) Europalaan – Ringvaartlaan – Westringdijk – Hoogeveenenweg (einde)..

Er wordt extra streng opgelet dat er alleen op en afgestapt kan worden bij een stop in kader van de veiligheid. De organisatie let extra goed op drugsgebruik en handel, dit wordt geheel niet getolereerd en bij overtreding direct de politie ingeschakeld.

De route die de DP zal afleggen.

Line up :
Trailer 1: DJ Alan – 80’s
Trailer 2: DJ Ro – 80’s
Trailer 3: DJRBBEAT – Future house, Deep House, Afro House & Moonbahton
Trailer 4: Jimmy Wild, DJ Marco en Diozo – Latinhouse, House & Trance
Trailer 5: SoundMate events – Deep-house, Future-house, Electro-house, Progressive-house & BigRoom
Trailer 6 : TechnoV – Techno
Trailer 7: DJ Differencia, DJ Miss Rosa en DJ Hard Effectz Noizealizer – House, Hardstyle & Hardcore
Trailer 8: Digital Violence – Hardcore, Uptempo, Frenchcore, Terror & Hardtek
Trailer 9: DJ Joekie, DJ Ysiss, DJ Vato & DJ Rosus – Uptempo Frenchcore & Terror
Trailer 10: HZH – Early Hardcore, Uptempo, Frenchcore & Terror

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.