Bewoners de Wilg hangen vlag uit om uitstel plan parkeren

Bewoners van de flat De Wilg hebben na het uitstel van het parkeerplan spontaan de vlag uitgehangen. Veel bewoners van de flat voelen zich gepasseerd door de VOOH die een goedkeur aan het initiatiefvoorstel van de VVD had gegeven. Daarom gingen zij, ondanks eerdere berichten, gisteren inspreken in de gemeenteraad.

Ook de VVD gaf op facebook aan dat het parkeerplan gesplitst moet worden. Dave Terhorst, voorzitter van de bewonerscommissie van de Wilg hing na afloop in de flat ook het bericht dat het plan voorlopig van de baan is.  Terhorst krijg ook van andere bewoners bijval die in de flat een dankbetuiging ophingen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.