Dit lange Pinksterweekend : Foodtruckfestival op het Raadhuisplein

Dit gehele pinksterweekend  wordt het Foodtruckfestival Toost georganiseerd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het Raadhuisplein wordt omgetoverd tot een openlucht restaurant waar iedereen van klein tot groot kan genieten van de lekkerste gerechten en drankjes.

Naast de hapjes en drankjes bij het foodtruckfestival, kunnen de gasten ook genieten van live muziek.  Verder zijn er verschillende workshops voor een unieke creatieve beleving in de buitenlucht. Natuurlijk is er ook voor kinderen van alles te beleven deze dagen op het Raadhuisplein.

Zaterdag 3 juni :  12.00- 23.00.

Zondag 4 juni: 12.00- 23.00.

Maandag 5 juni : 13.00-21.00.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.