opbrengst rommelmarkt 2017: 44.000 euro

Het was zaterdagmorgen 20 mei echt rommelmarktweer in Dorrestein, een aangename temperatuur en een zonnetje. In de late middag echter werkte het weer helaas tegen en viel er  rond sluitingstijd enige regen.De enthousiaste vrijwilligers en een hoop bezoekers zorgden ondanks dit voor een prima sfeer.

De 41e rommelmarkt rommelmarkt georganiseerd door de Nieuwerkerkse hervormde kerk zal dan ook de boeken in gaan als een succes. In ruim 80 kramen werd er van alles verkocht. De rommelmarkt staat al jaren bekend om de goede kwalitatieve spullen en trekken mede hierdoor veel publiek uit de gemeente Zuidplas maar ook van ver daar buiten. Naast 2e hands spullen was er ook en plantenmarkt en werden er  diverse lekkernijen verkocht. De opbrengst, dit jaar 44.000 euro wordt voor het merendeel besteed aan een tiental goede doelen, er is ook een gedeelte voor de eigen gemeente. vorig jaar, 2016 bracht de rommelmarkt een recordopbrengst op, toen werd er 57.200 euro verdiend. Mede door het mooie weer kwamen toen ook veel mensen naar dit evenement.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.