Automobiliste rijd tegen boom Lelieveld

Zondagavond 21 mei rond 20:45 uur is een automobiliste in Nieuwerkerk aan den IJssel tegen een boom aangereden.

op de hoek Madeliefveld/Lelieveld verloor de bestuurster de macht over het stuur, kwam op het naastgelegen fietspad terecht en belandde vervolgens tegen een boom. 2 passerende voetgangers konden net op tijd wegspringen. Ook een geparkeerde bus heeft aanzienlijke schade. De gealarmeerde politie en ambulance hebben de geschrokken bestuurster en bijrijder nagekeken maar hadden ogenschijnlijk geen medische hulp nodig. Wonderwel zijn er verder ook  geen gewonden gevallen. De politie zal verder onderzoek doen naar dit onfortuinlijke incident. Duidelijk is inmiddels wel dat de bestuurster een 17 jarige vrouw was zonder rijbewijs.

Foto: Pascal Vis, fb: jebentnieuwerkerker
Foto: Pascal Vis. Fb: Je bentnieuwerkerker

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.