Doe de IJsselkids een lol, schenk een parasol!

De eerste jonge bezoekers van dit jaar hebben inmiddels al weer wat uurtjes gespeeld in speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nu het voorjaar voor de deur staat is de speeltuin weer veelvuldig open om vele kinderen uit Nieuwerkerk en omgeving te mogen ontvangen. Tijdens Nl-doet afgelopen week, een actie vanuit het oranjefonds waarbij tal van vrijwilligers de speeltuin hebben opgeknapt, ziet de speelruimte er weer tip top uit.

Bescherming in de volle zomerzon is wenselijk.

Nu zitten de vrijwilligers nog om 1 ding verlegen en dat zijn parasols!  Zeker tijdens warme zonnige zomerdagen is enige bescherming op deze zonnige speeltuin wel wenselijk, echter geld om deze aan te schaffen ontbreekt. De vraag aan u is: heeft u nog een parasol en of voet in de schuur staan, maakt u hier geen gebruik van en wilt u deze schenken aan de speeltuinvereniging de IJSSELKIDS?  Laat dan een reactie achter op dit bericht of op onze facebookpagina.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.