Kerstboodschappenactie in volle gang!

De jaarlijkse kerstinzamelingsactie voor de voedselbank in Nieuwerkerk aan den IJssel is in volle gang.

Na een oproep op de facebookpagina Jebentnieuwerkerker door initiatiefnemer Rob waar hij een oproep deed om houdbare producten in te leveren reageerden tientallen plaatsgenoten. Het doel is tassen met boodschappen te vullen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. inmiddels zijn er al meer dan 20 tassen gevuld ! maar de actie loop t nog door dus dat aantal moet minimaal nog verdubbeld kunnen worden. kijkt u dus in uw voorraadkast of u producten heeft staan die u kunt en wilt missen . Wellicht kunt u ook wat missen tijdens het boodschappen doen en iets extra’s meenemen. Het gaat om voedingsmiddelen die buiten de koelkast lang(ere) tijd bewaard kan blijven zoals koekjes, koffie, thee, saus, blikjes etc. ook luxe artikelen zoals zeep, wasmiddel, tandpasta etc is welkom. De actie loopt tot 14 December 2016. Tot deze dag kunt u uw producten inleveren aan de Zeepkruid 17 Nieuwerkerk aan den IJssel . Ook bij de MCD supermarkt in het oude dorp staat een doos klaar waar u wat kan doneren.

De facebook en internetpagina van JeBentNieuwerkerkerals….. Steunen deze actie van harte en zullen u de komende weken u op de hoogte blijven houden van deze geweldige actie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.