Brutale inbraak   Zwanendaal

​Namens de buurtapp graag aandacht voor het volgende:

Vanavond 15 november rondc 21:00u is er ingebroken in een woning aan het Zwanendaal tegenover de parkeerplaats bij de Valkendaal, net voor het fietspad. De inbrekers hebben het tussenpad gebruikt bij de speelplaats welke ook uitkomt op de parkeerplaats achter het Eendendaal. Er is een hangslot van het tuinhek doorgeknipt, een keukenraam ingeslagen en buiten een gigantische puinhoop, bovendien zijn er veel eigendommen weg genomen. 

Gezien de wijze van inbreken welke waarschijnlijk niet geheel geruisloos is geweest, vragen wij u goed na te denken of u iets verdachts is opgevallen en/ of u iets gehoord heeft. Denkt u aan een signalement, verdachte auto’s waarvan u het kenteken genoteerd of onthouden heeft enz. 

Neemt u aub contact op met de politie via 0900-8844 wanneer u meer info heeft.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.