Vrouwen uit Gilze vast om stelen uit kledinginzamelingsbak.

Nieuwerkerk Aan Den IJssel – De politie heeft donderdagmiddag 10 november twee vrouwen van 27 en 51 jaar uit Gilze en één uit Nieuwerkerk aan den IJssel van 30 jaar aangehouden na diefstal uit een kledinginzamelingsbak. De politie kreeg om 13.20 uur de melding dat drie vrouwen met een kinderwagen kleding uit de bak bij winkelcentrum Dorrestein haalden. De vrouwen werden even buiten het winkelcentrum staande gehouden. Vlak bij hen, in de bosjes, lag een tas met kleding. Ook in de kinderwagen lagen kledingstukken en in de struiken achter de vrouwen werd een trui aangetroffen die kennelijk snel was weggemoffeld. De vrouwen werden hierop aangehouden wegens diefstal.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.