Sinterklaasintocht Nieuwerkerk 1954

Zaterdag 19 november zal bij vele kinderen maar ook volwassenen in de agenda rood omcirkeld zijn, Sinterklaas zal met zijn Pieten voet aan wal zetten in  Nieuwerkerk aan den IJssel. Rond 12:45 uur zal de boot vol cadeautjes aanmeren nabij de brug in het oude dorp.  Via onze facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker als… (klik op deze link om naar onze facebookpagina te gaan) zullen wij jou de gehele dag op de hoogte houden van de activiteiten. Met foto’s en mogelijk een livestream van de aankomst van de boot.

2016-10-23-20-49-45

Hoe Nieuwerkerker Rob het ieder jaar weer voor elkaar krijgt is een raadsel maar ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid dat de kinderen uit Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen bellen met Sinterklaas.

Tussen 10:00 uur en 11:00 uur voor de aankomst dus kunnen de Nieuwerkerkse kinderen de Sint bellen en Rob zal daarvoor zijn telefoon geven aan de Sint.

U kunt uw kind natuurlijk een vraag laten stellen wat hij of zij graag zou willen hebben en kunt daarvoor via facebook  een p.b met gegevens sturen zodat Rob deze gegevens door kan geven aan Sinterklaas die dan daar op in kan gaan. Meer informatie vind u op onze facebook-pagina Je bent Nieuwerkerker als. ….

 

En op onze facebookpagina verschijnen er ook geregeld pareltjes van foto’s van vroegere Nieuwerkerkse tijden. Zo ook onderstaande foto’s van de intocht van Sinterklaas in 1954 in ons dorp ( foto’s: Adri den Boer)

aankomst Sinterklaas 1954
aankomst Sinterklaas 1954

sint-heli

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.