Nieuwerkerkse kinderen kunnen bellen met Sinterklaas

Hoe Nieuwerkerker Rob het ieder jaar weer voor elkaar krijgt is een raadsel maar ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid dat de kinderen uit Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen bellen met Sinterklaas.

Op zaterdag 19 november komt onze goedheiligman weer met de boot aan in Nieuwerkerk waar hij en zijn pieten rond 13:00 zal aanmeren bij het oude dorp. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur voor de aankomst dus kunnen de Nieuwerkerkse kinderen de Sint bellen en Rob zal daarvoor zijn telefoon geven aan de Sint.
U kunt uw kind natuurlijk een vraag laten stellen wat hij of zij graag zou willen hebben en kunt daarvoor via facebook  een p.b met gegevens sturen zodat Rob deze gegevens door kan geven aan Sinterklaas die dan daar op in kan gaan. Meer informatie vind u op onze facebook-pagina Je bent Nieuwerkerker als. ….

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.