Familieruzie op de A20

Hulpverleners hebben in de nacht van zaterdag op zondag flink wat werk gehad aan een melding van onwel geworden man op de vluchtstrook van de A20 nabij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse aangekomen lag er een man op de grond die mogelijk onwel was geworden. Ambulance personeel kwam ter plekke en constateerde dat er eigenlijk vrij weinig met de man aan de hand was. Het bleek al snel te gaan om een familie ruzie.

Vanwege de veiligheid werd er een veilige afzetting georganiseerd met twee bergingsvoertuigen. Dit was nodig vanwege de dichte mist zodat hulpverleners hun werk konden doen. Nadat de politie de familie gesommeerd had om verder te rijden ging iedereen weer met vervolg. Echter kwamen ze de auto verderop weer tegen maar nu vlakbij Capelle aan den IJssel.

De man had nu weer het verhaal dat hij moest overgeven en zich echt niet lekker voelde. Wederom kwamen de hulpverleners, waaronder de politie ambulance en de berger in actie. Nog steeds vond ambulancepersoneel dat er niets aan de hand was en heeft de politie de ruziënde familie gesommeerd om nu echt van de vluchtstrook af te blijven en hun weg naar huis te vervolgen. De personalia van de inzittende zijn door de politie opgeschreven om te kijken of er boete zal volgen. Op de vluchtstrook staan is levensgevaarlijk en alleen toegestaan in bijzonder gevallen waaronder pech en een noodgeval.
( bron:nob).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.