Stickeractie groot succes

Zoals u niet kan zijn ontgaan is het de week van de veiligheid en is de buurtapp in Nieuwerkerk aan den IJssel volop bezig met de sticker actie. Deze sticker krijgt u bij aanmelding via www.zuidplasveilig.nl
Als u deze sticker bij uw deur opplakt dan schrikt dat mogelijke criminelen af als zij zien dat er op hen wordt gelet via het buurtapp netwerk. Maar deze week is de sticker meer waard: u maakt kans op een buurtapp taart of een BuurtApp menu aangeboden door Verhage Dorrestein. Wat u daarvoor moet doen? Maak een foto van de sticker en stuur deze naar: nynke@zuidplasveilig.nl
Op buurtapptaart.zuidplasveilig.nl. vind u trouwens al tientallen inzenders die mee dingen naar een prijs.
En dat iedereen kan meedingen naar een prijs bewijst bijgaande foto: ook de familie Kats is aangesloten bij het steeds groter wordende netwerk van de buurtapp en de sticker hangt nu ook naast de burgermeesters-deur. Medewerkers van de buurtapp boden deze sticker eerder deze week aan aan de Burgemeester die dus ook een kans heeft op de buurtapptaart of het buurtapp menu.

Heel Nieuwerkerk wordt volgeplakt
Heel Nieuwerkerk wordt volgeplakt

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.