Jaarlijkse kerstinzamelingsactie Nieuwerkerk aan den IJssel weer van start

Nieuwerkerker Rob Van Lopik is voor het vierde jaar gestart met de jaarlijkse kerstinzamelingsactie voor de voedselbank ik Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op de facebookpagina van jebentnieuwerkerkerals…. plaatste Rob vandaag een oproep  bestemd voor iedere inwoner om spullen in te leveren met als doel om tassen met boodschappen te vullen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Rob vraagt in zijn oproep om te kijken in uw voorraadkast of u producten heeft staan die u kunt en wilt missen. Wellicht kunt u ook wat missen tijdens het boodschappen doen en iets extra’s meenemen. Het gaat om voedingsmiddelen die buiten de koelkast lang(ere) tijd bewaard kan blijven zoals koekjes, koffie, ther, saus, blikjes etc. ook luxe artikelen zoals zeep, wasmiddel, tandpasta etc is welkom.

de actie loopt tot 14 December 2016. Tot deze dag kunt u uw producten inleveren aan de Zeepkruid 17 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook bij de MCD supermarkt in het oude dorp staat een doos klaar waar u wat kan doneren.

De facebook en internetpagina van JeBentNieuwerkerkerals….. Steunen deze actie van harte en zullen u de komende maanden op de hoogte houden van deze geweldige actie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.