Grote opkomst zoektocht Foz

Zaterdagavond 1 oktober zijn meer dan 30 inwoners uit Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel georganiseerd gaan zoeken naar het nog altijd vermiste hondje Foz.

Het hondje werd afgelopen zaterdag 24 september door een auto aangereden nabij het spoor op de Middelweg in Moordrecht nadat zij zich wist los te trekken van het baasje. Na de aanrijding is het hondje weggelopen met de riem nog om.  Nadat er een hulpoproep op de “je bent pas een Moordrechtenaar als…” pagina kwamen er vele reacties van medeleven. Op het bericht kwamen ook enkele tips.Het bericht werd ook vervolgens gedeeld op de “je bent Nieuwerkerkerals…” pagina en werd zeer veel bekeken.

Ook werd de stichting WIOA ingeschakeld bij de zoekactie. De WIOA (Waar is onze Angel). Via deze stichting is er eerder deze week een speurhond ingezet.  Zaterdagavond 1 oktober verzamelden zich meer dan 30 inwoners in Moordrecht en hebben onder begeleiding van de WIOA gebieden in Moordrecht afgezocht.

Foz is nog altijd niet gevonden, ook zijn er geen “zichtmeldingen” geweest, dat zijn meldingen van mensen  die wellicht de hond hebben zien lopen. Heeft u informatie, laat het u dan alstublieft weten.

fozzie

Het rode pijltje is de plek waar Voz is weggelopen. De vraag is welke kant.
Het rode pijltje is de plek waar Voz is weggelopen. De vraag is welke kant.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.