Buurtpreventie ook in uw wijk

Inmiddels gaan we weer langzaam richting de donkere dagen. Tijd om de buurt weer een beetje in de gaten te houden. Voor oktober organiseerd de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel buurtpreventie rondes.

Dinsdag 4 oktober wordt er door de politie een buurtpreventie ronde georganiseerd in de wijken Dorrestein en Esse. De wijkagenten/politie willen deze ronde graag lopen met de inwoners van Nieuwerkerk.

In de week van de veiligheid (10-14okt) zullen medewerkers van de buurtapp dagelijks een ronde door Nieuwerkerk fietsen. Een van deze rondes zullen zij bijgestaan worden door de BOA-BIKERS van de gemeente Zuidplas.

21 oktober wordt er een ronde gelopen in de Zuidplas-wijk (velden, kruiden, dalen, mossen) wijkagent Ron Jonker zal hierbij aanwezig zijn.

De rondes worden s’avonds gelopen/gefietst exacte starttijden en plaats zullen wij mailen na aanmelding.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan nynke@zuidplasveilig.nl

U weet het…Een veilig Nieuwerkerk doen we samen!

img-20160929-wa0006

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.