Gratis fietsverlichting repareren voor iedere Nieuwerkerker

Fietsersbond Zuidplas organiseert op zaterdag 1 oktober 2016 van 13:00 – 16:00 uur bij winkelcentrum Reigerhof een fietsverlichtingsactie.

Iedereen kan gratis zijn fietsverlichting laten repareren. Eventueel benodigde onderdelen zijn ter plekke verkrijgbaar voor een klein prijsje.

Wij fietsen de komende tijd weer vaker in het donker en lang niet altijd met licht. Het kan knap lastig zijn om te zorgen dat je fietsverlichting altijd werkt, zo weet de Fietsersbond uit ervaring. Daarom deze reparatieactie en een campagne om te zorgen dat mensen elkaar aansporen en helpen om te fietsen met licht. Want fietsen met licht is veiliger. Zo kom je veilig en zonder boete thuis.

Repareer ook mee als vrijwilliger
Ben je een beetje handig met gereedschap? Dan wil je vast meehelpen om fietsverlichting te repareren op zaterdag 1 oktober. Stuur dan een mailtje naar : zuidplas@fietsersbond.nl en zij nemen contact met u op.
De Fietsersbond (www.fietsersbond.nl) is de grootste belangenvereniging van fietsers in Nederland met meer dan 35.000 leden en 1500 actieve vrijwilligers. De afdeling Zuidplas overlegt regelmatig met de gemeente over het verbeteren van fietsroutes en fietsvoorzieningen.

headerfvc

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.